Trailer: DRAGON BALL: Sparking! ZERO deelt klappen uit

Geplaatst:

DRAGON BALL: Sparking! ZERO - die je wellicht is bijgebleven als Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4 - is tijdens The Game Awards uit de doeken gedaan.

DRAGON BALL: Sparking! ZERO is de spirituele opvolger van de Budokai Tenkaichi-serie. Ontwikkelaar Spike Chunsoft hoopt de legendarische gameplay over te kunnen nemen en het naar nog hogere niveaus te kunnen tillen. In DRAGON BALL: Sparking! ZERO draait het vooral om de 3D-gevechten tegen de meest iconische villains uit de populaire tv-serie. Denk hierbij aan Goku die het opneemt tegen Vegeta, Freeza, Cell en meer. En de kracht ga je ook echt voelen in DRAGON BALL: Sparking! ZERO. Je nabije omgeving wordt namelijk totaal afgerost, terwijl jij je krachten oplaadt. De aarde gaat beven en de hemel breekt open. Ben jij klaar voor deze powerfantasie?

DRAGON BALL: Sparking! ZERO is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DRAGON BALL: Sparking! ZERO

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Spike Chunsoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord