Trailer: Dungeons & Dragons komt naar Minecraft

Geplaatst:

Binnenkort komt Dungeons & Dragons naar Minecraft met een nieuwe dlc. Dat werd aangekondigd tijdens de D&D Direct die onlangs plaatsvond.

Al jaren brengt Minecraft unieke dlc's uit voor spelers om nieuwe werelden te ontdekken. Zo konden we de wereld verkennen van Avatar: The Last Airbender in de laatste Minecraft-dlc. Nu is Dungeons & Dragons aan de beurt voor een avontuur in de vierkante sandboxgame. Met Minecraft Dungeons & Dragons ontdek je iconische locaties uit de Forgotten Realms, waaronder Icewind Dale en Candlekeep. Je vecht ook tegen monsters uit de populaire table top game, zoals Mimics en Beholders. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Minecraft Dungeons & Dragons moet deze lente nog uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Dungeons & Dragons

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord