Trailer: FATAL FURY: City of the Wolves aangekondigd

-

Tijdens EVO krijg je de meest toffe vechtgameaankondigingen te zien, maar dit had waarschijnlijk niemand verwacht. Check hier de eerste trailer van FATAL FURY: City of the Wolves!

De trailer begint met audiofragmenten. Dit zijn quotes van de vele vechtersbazen die SNK tot leven heeft gewekt in de afgelopen jaren. We zien een heel klein beetje van de game met de twee personages Terry Bogard en Rock Howard. Het is erg lang geleden dat we een nieuwe Fatal Fury-game hebben mogen aanschouwen. De vechtgameserie begon in 1991, maar SNK heeft zich vooral gefocust op de King of Fighters-franchise sindsdien. Maar je weet wat ze zeggen: 'Legends Never Die. They Get Better!', aldus SNK. Dus hopelijk is dat van toepassing bij FATAL FURY: City of the Wolves.

FATAL FURY: City of the Wolves is nu in ontwikkeling.

Bron: SNK
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FATAL FURY: City of the Wolves

Ontwikkelaar:

SNK PlayMore

Uitgever:

SNK Playmore

Release:

21 april 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord