Trailer: Final Fantasy VII Intergrade actie komt eraan

Geplaatst:
Aangepast: 22 juni 2021 16:10

Het duurt nog een ruime maand en de Final Fantasy VII Remake Intergrade DLC arriveert. Desondanks is de laatste trailer zojuist al gepubliceerd.

De grote uitbreiding voor Final Fantasy VII Remake is er bijna. Nog even en PlayStation 5-spelers kunnen een nieuwe strijd aangaan in de Final Fantasy VII Intergrade DLC als het populaire personage Yuffie. Ook al is de launch van de DLC nog niet heel dichtbij, Square Enix heeft zojuist een video gepost die waarschijnlijk de laatste trailer is voor Final Fantasy VII Intergrade. In de trailer zijn stukken van het verhaal te zien over Yuffie en Sonon, ook een elite ninja, die samenwerken met Avalanche HQ om de Shinra Electric Power Company te infiltreren. Ze ontdekken alleen meer dan ze hadden verwacht. Natuurlijk ontbreken in de trailer de nodige gameplaybeelden ook niet. Bekijk vooral de video hieronder om je alvast klaar te maken voor de actie in Final Fantasy VII Intergrade.

De Final Fantasy VII Intergrade DLC is PlayStation 5-exclusief en wordt op 10 juni uitgebracht. Check hier de review van de Final Fantasy VII Remake.

Bron: Square Enix
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake INTERgrade

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

10 juni 2021

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord