Final Fantasy VII Remake INTERgrade

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Final Fantasy VII Intergrade actie komt eraan

Het duurt nog een ruime maand en de Final Fantasy VII Remake Intergrade DLC arriveert. Desondanks is de laatste trailer zojuist al gepubliceerd.

De grote uitbreiding voor Final Fantasy VII Remake is er bijna. Nog even en PlayStation 5-spelers kunnen een nieuwe strijd aangaan in de Final Fantasy VII Intergrade DLC als het populaire personage Yuffie. Ook al is de launch van de DLC nog niet heel dichtbij, Square Enix heeft zojuist een video gepost die waarschijnlijk de laatste trailer is voor Final Fantasy VII Intergrade. In de trailer zijn stukken van het verhaal te zien over Yuffie en Sonon, ook een elite ninja, die samenwerken met Avalanche HQ om de Shinra Electric Power Company te infiltreren. Ze ontdekken alleen meer dan ze hadden verwacht. Natuurlijk ontbreken in de trailer de nodige gameplaybeelden ook niet. Bekijk vooral de video hieronder om je alvast klaar te maken voor de actie in Final Fantasy VII Intergrade.

De Final Fantasy VII Intergrade DLC is PlayStation 5-exclusief en wordt op 10 juni uitgebracht. Check hier de review van de Final Fantasy VII Remake.

BRON Square Enix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?