Trailer: Imagine Dragons te horen in nieuwe Starfield trailer

Geplaatst:

Bethesda is een samenwerking aangegaan met Imagine Dragons om zo Starfield nog eens extra te promoten voordat de game uitkomt. In de nieuwe trailer horen we namelijk het speciaal geschreven nummer Children of the Sky.

We naderen september en dat betekent dat bijna iedereen zijn zinnen heeft gezet op Starfield. We hebben al ontzettend veel trailers ontvangen, maar dit keer wordt de game op een andere manier gepromoot. De populaire band Imagine Dragons heeft namelijk een nummer geschreven voor Starfield. Het is niet de eerste keer dat Imagine Dragons muziek schrijft voor een game of serie. Zo schreven ze eerder al Enemy voor de animatieserie Arcane en Warriors voor het wereldkampioenschap League of Legends. In een indrukwekkende trailer krijgen we het nummer Children of the Sky te horen. Op de achtergrond zien we ondertussen prachtige beelden van Starfield. Verschillende planeten en biomen komen voorbij. "We’re children of the sky Flying up so high", en dat is precies wat jij straks in Starfield mag gaan doen. Lees hier onze preview van Starfield. We hebben ook een artikel voor je klaarstaan over het traits systeem in Starfield.

Starfield verschijnt op 6 september voor de Xbox Series en de pc. Benieuwd of jou pc goed genoeg is voor de game? Check dan hier de pc-specificaties van Starfield.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord