Trailer: Nieuwe cinematische trailer Marvel's Spider-Man 2

Geplaatst:

Er is een nieuwe cinematische trailer van Marvel's Spider-Man 2 onthuld. In deze trailer zien we het gevecht tegen Venom.

In het verhaal van Marvel's Spider-Man 2 nemen de Spider-Mans het op tegen Venom. In de nieuwste cinematische trailer, genaamd Be Greater. Together, zien we een stukje van hoe het eraan toegaat in een gevecht tegen de anti-held. De prachtige cinematische trailer die iets meer dan een minuut duurt, zit vol met actie. Zo zien we dat zowel Peter Parker als Miles Morales samen moeten werken om deze vijand de baas te kunnen zijn. We zien de Bioelectric Venom van Miles en we zien Peter zijn Spider-Arms gebruiken. Eerder zagen we al wat gameplaybeelden van Marvel's Spider-Man 2.

Marvel's Spider-Man 2 verschijnt 20 oktober voor de PlayStation 5. Als je de console nog niet hebt, maar een groot fan bent van Spider-man, dan is de Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition PlayStation 5 wellicht wat voor jou.

Bron: Insomniac Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man 2

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord