Trailer: Nieuwe trailer Returnal toont verhaal

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer van de PlayStation 5 exclusive Returnal verschenen. Deze trailer toont ons meer van het verhaal.

Over iets meer dan een maand komt Returnal uit voor de PlayStation 5, dus het is de hoogste tijd voor meer informatie rondom de game. Vorige maand hebben we gameplaybeelden van Returnal mogen zien die ons meer laat zien van de bizarre buitenaardse wereld waar de game zich afspeelt. In de laatste State of Play zagen we in een nieuwe trailer van Returnal meer van hoofdpersonage Selene. Inmiddels heeft Housemarque een nieuwe trailer van de game onthuld. In deze nieuwe trailer leren we meer over het verhaal van de shooter. Zo zien we hoe Selene crasht op een buitenaardse planeet en moet zien te overleven wanneer ze aangevallen wordt door verschillende buitenaardse wezens.

Returnal verschijnt 30 april exclusief voor de PlayStation 5.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RETURNAL

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

30 april 2021

Ontwikkelaar

Housemarque

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord