Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Overviewtrailer van Elden Ring verschenen

De halve game-industrie zit momenteel met smacht te wachten tot Elden Ring eindelijk op de mat valt of gedownload kan worden. Om de pijn wat te verzachten is er een overviewtrailer van Elden Ring verschenen.

Bram heeft alles al op een rijtje gezet van wat je moet weten over Elden Ring, maar de nieuwe overviewtrailer van Elden Ring biedt nog meer informatie. In de video zien we van alles voorbijkomen. Met je trouwe paard kun je de wereld verkennen, maar moet je het zonder deze viervoeter doen in de dungeons. Omdat je voorbereidt moet zijn op de verschillende vijanden die ronddolen wordt er ook getoond hoe je de vijanden kunt verslaan. Van een zwaardvechter tot magiër of misschien een combinatie van beide? Het kan allemaal. Als je geen risico's wilt nemen is het in sommige situaties ook mogelijk om langs een groep vijanden te sluipen. Mocht je zonder spoilers de game willen opstarten dan is het niet aan te raden om de trailer hieronder te bekijken.

Elden Ring verschijnt op 25 februari voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?