Trailer: Releasedatum Metaphor: ReFantazio vrijgegeven

Geplaatst:

Tijdens een uitgebreide gameplaypresentatie van Metaphor: ReFantazio is de releasedatum van de JRPG vrijgegeven. Check hier de nieuwe details!

De Metaphor: ReFantazio "ATLUS Exclusive" Showcase trakteert de fans van de felbegeerde JRPG op een heleboel gameplaybeelden. De ontwikkelaars achter Persona 3, Persona 4 en Persona 5 werken hard aan de aankomende titel van Atlus. Ook de Persona-componist keert terug, maar hanteert ditmaal een nieuwe stijl. De muziek is niet het enige wat kan genieten van een nieuw likje verf: ook de combat werkt anders in Metaphor: ReFantazio. Spelers moeten de spraakmakende menu's doorweven op zoek naar de correcte opties in de turn-based gevechten tegen de moeilijkere opponenten. Wanneer je de confrontatie opzoekt met vijanden van een lager level, dan verandert de combat in real-time. De gigantische wereld van Metaphor: ReFantazio is geen open-wereld te noemen, maar je kan wel op je zwaard rijden om zo kilometers te maken. Het blijft een JRPG en je gaat je bezighouden met veel triviale activiteiten. Denk hierbij aan koken, lezen, jezelf wassen, enzovoorts. Het job-systeem heeft een nieuwe naam: Archetypes. Middels deze Archetypes kun je volgelingen werven en het zijn er nogal wat. Tot slot laat Atlus weten dat er wederom dungeons te vinden zijn en in Metaphor: ReFantazio zijn het er meer dan ooit tevoren.

Metaphor: ReFantazio is beschikbaar vanaf 11 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 4 en 5.

Bron: Atlus
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metaphor: ReFantazio

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 oktober 2024

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord