Trailer: Saints Row verwelkomt je in Santo Illeso

Geplaatst:

Welkom in Santo Illeso! Een nieuwe trailer voor de Saints Row-reboot toont vol trots de setting en personages in de game.

De aankondiging van Saints Row is nog maar enkele dagen geleden, maar we hebben nu al een volgende trailer te pakken. In de video van ruim zeven minuten verwelkomen de ontwikkelaars en betrokkenen bij Saints Row je in de wereld van de game. Het gaat volgens hen om de 'grootste en beste Saints Row-speeltuin tot nu toe'. De unieke wereld van Santo Illeso is het podium voor allerlei activiteiten. De trailer introduceert tevens enkele van de personages die je in de game kunt vinden. Ook de keuzevrijheid in de game wordt benadrukt in de trailer. Al met al lijkt de Saints Row-reboot inderdaad een geweldige speeltuin voor volwassenen te worden.

De Saints Row-reboot verschijnt op 25 februari 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Mocht je echt niet kunnen wachten om Saints Row te ontdekken: Saints Row: The Third Remastered is gratis in de Epic Games Store tot en met 2 september.

Bron: Saints Row
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Series

Saints Row

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 augustus 2022

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord