Yakuza: Like a Dragon

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score

Trailer: SEGA komt met nieuwe Engelstalige trailer Yakuza: Like a Dragon

De Westerse release van Yakuza: Like a Dragon is aanstaande. SEGA onthult daarom een nieuwe Engelstalige trailer van de game.

Yakuza: Like a Dragon is inmiddels al bijna een jaar uit in Japan, maar wij Westerlingen moeten nog even wachten op de Engelstalige versie. Inmiddels weten we dat de Westerse releasedatum van Yakuza: Like a Dragon aanstaande is. Yakuza: Like a Dragon is namelijk een Xbox Series launchtitel. Om het Westerse publiek alvast een beetje warm te maken voor de lokalisatie van de game, heeft SEGA een nieuwe Engelstalige trailer uitgebracht. In deze trailer zien we meer van het achtergrondverhaal van hoofdpersonage Ichiban Kasuga. De trailer wordt afgesloten met een heuse Engelstalige versie van het bekende karaokenummer Baka Mitai, bekend van Yakuza 5 en Yakuza 0.

Yakuza: Like a Dragon verschijnt 10 november voor de PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series. De PlayStation 5-versie van de game verschijnt 2 maart 2021.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?