Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Little Friends: Puppy Island

  • Ontwikkelaar Big Blue Bubble
  • Eerste releasedatum 27 juni 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Speel met lieve honden in Little Friends: Puppy Island

Honden zijn geweldig, lief en leuk. Dit moet uitgever FireShrine Games ook gedacht hebben, want ze komen met een nieuwe game: Little Friends: Puppy Island.

Ontwikkelaar Big Blue Bubble zit achter deze titel. In Little Friends: Puppy Island pak je je koffers en vertrek je naar een tropisch paradijs. Dit eiland zit vol met puppy's. Er zijn negen unieke hondensoorten te vinden, van labradors tot corgi's. Je kunt ze aankleden met meer dan 350 kledingstukken. Samen met je nieuwe beste vrienden verken je de stralende stranden, besneeuwde bergen en nog veel meer. Je moet natuurlijk goed zorgen voor je schatjes. Dus wees klaar om ze te borstelen, wassen, voeden en natuurlijk om heel veel met ze te spelen. Wanneer je veel tijd met ze doorbrengt, verbeter je de in-game statistieken, zoals gehoorzaamheid, behendigheid, vriendelijkheid en meer.

Little Friends: Puppy Island is het vervolg op Little Friends: Dogs and Cats.

Little Friends: Puppy Island komt te verschijnen in de zomer voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Fireshrine Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?