Trailer: Speel met lieve honden in Little Friends: Puppy Island

Geplaatst:

Honden zijn geweldig, lief en leuk. Dit moet uitgever FireShrine Games ook gedacht hebben, want ze komen met een nieuwe game: Little Friends: Puppy Island.

Ontwikkelaar Big Blue Bubble zit achter deze titel. In Little Friends: Puppy Island pak je je koffers en vertrek je naar een tropisch paradijs. Dit eiland zit vol met puppy's. Er zijn negen unieke hondensoorten te vinden, van labradors tot corgi's. Je kunt ze aankleden met meer dan 350 kledingstukken. Samen met je nieuwe beste vrienden verken je de stralende stranden, besneeuwde bergen en nog veel meer. Je moet natuurlijk goed zorgen voor je schatjes. Dus wees klaar om ze te borstelen, wassen, voeden en natuurlijk om heel veel met ze te spelen. Wanneer je veel tijd met ze doorbrengt, verbeter je de in-game statistieken, zoals gehoorzaamheid, behendigheid, vriendelijkheid en meer.

Little Friends: Puppy Island is het vervolg op Little Friends: Dogs and Cats.

Little Friends: Puppy Island komt te verschijnen in de zomer voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Fireshrine Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Friends: Puppy Island

Series

-

Uitgever

Fireshine Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

27 juni 2023

Ontwikkelaar

Big Blue Bubble

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord