Trailer: Total War: Warhammer III ontvangt gratis DLC

Geplaatst:

Tijdens de Warhammer Skulls Showcase is er een nieuwe gratis DLC voor Total War: Warhammer III onthuld. Spelers kunnen zonder de portemonnee te trekken aan de slag met een nieuwe 'held'.

Ja, de machtige Harald Hammerstorm - die ook wel bekendstaat als Harry de Hamer - is toegevoegd aan de line-up van Total War: Warhammer III. Hij is onderdeel van de Warriors of Chaos en met zijn legendarische status betreedt hij het slagveld. Zoals we in de trailer kunnen zien zijn er maar weinig strijders tegen hem opgewassen. Kan jij hem stoppen?

Check hier onze review van Total War: Warhammer III. Benieuwd wat de strategiegame op de planning heeft staan? Check dan hier de roadmap van Total War: Warhammer III.

Total War: Warhammer III is nu beschikbaar op de pc.

Bron: Warhammer Skulls
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord