Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Total War: Warhammer III

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 17 februari 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Total War: Warhammer III ontvangt gratis DLC

Tijdens de Warhammer Skulls Showcase is er een nieuwe gratis DLC voor Total War: Warhammer III onthuld. Spelers kunnen zonder de portemonnee te trekken aan de slag met een nieuwe 'held'.

Ja, de machtige Harald Hammerstorm - die ook wel bekendstaat als Harry de Hamer - is toegevoegd aan de line-up van Total War: Warhammer III. Hij is onderdeel van de Warriors of Chaos en met zijn legendarische status betreedt hij het slagveld. Zoals we in de trailer kunnen zien zijn er maar weinig strijders tegen hem opgewassen. Kan jij hem stoppen?

Check hier onze review van Total War: Warhammer III. Benieuwd wat de strategiegame op de planning heeft staan? Check dan hier de roadmap van Total War: Warhammer III.

Total War: Warhammer III is nu beschikbaar op de pc.

BRON Warhammer Skulls

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?