Trailer: Vier Halloween met nieuwe Pokémon Unite-content

Geplaatst:

Trek je Greedent-kostuum aan en maak je klaar om het speelveld te betreden in Pokémon Unite! De game ontvangt namelijk binnenkort een Halloween-evenement.

Ook in Pokémon Unite is het later deze maand griezelen geblazen. Er gaat binnenkort namelijk een geheel nieuw Halloween-gerelateerd evenement van start. Het Halloween Festival brengt enkele angstaanjagend goede toevoegingen met zich mee. Zo wordt er nieuwe kleding rondom het feest beschikbaar gesteld voor jou en de zakmonstertjes in de game. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spookachtig Pikachu-masker en een pompoensnoepzak als rugzak? De grootste nieuwe toevoeging is het frisse speelbare personage Greedent. Deze eekhoornachtige Pokémon maakte oorspronkelijk zijn debuut in Pokémon Sword en Shield. Nu vecht deze veelvraat gezellig mee in Pokémon Unite. De laatste nieuwe toevoeging aan Pokémon Unite was Sylveon. In de onderstaande trailer zijn de kersverse toevoegingen in detail te zien.

Het Halloween Festival in Pokémon Unite gaat van start op 20 oktober. Maak je voor die tijd alvast klaar om zoveel mogelijk potjes te winnen met onze guide van Pokémon Unite.

Bron: Pokémon Unite
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

21 juli 2021

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord