Ubisoft maakt games Mac-proof

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In samenwerking met het bedrijf TransGaming heeft Ubisoft aangekondigd ook games uit te brengen voor de Mac. Ubisoft ziet namelijk het aantal Mac-gebruikers groeien en wil hierdoor haar eigen marktpositie verbeteren.

Deze herfst kunnen Mac-bezitters onder andere aan de gang met CSI: Hard Evidence, Catz en Dogz. Daarnaast heeft Ubisoft ook aangegeven aantal belangrijke titels op de Mac uit te brengen. Nieuwe titels van dit najaar, zoals de nieuwe Prince of Persia, Far Cry 2 en Tom Clancy's H.A.W.X., zullen naar alle waarschijnlijkheid worden geport naar de Mac.

Ubisoft is niet de eerste uitgever die inspeelt op de groeiende marktpositie van de Mac. Ook Electronic Arts gaf eerder aan games geschikt te maken voor Mac-gebruikers. Ook Activision voegt zich aan dit groepje toe met onder andere Call of Duty 4, Guitar Hero III en Unreal Tournament III. Daarnaast zal ook Gears of War verschijnen op de Mac.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer