Check hier alle The Triple-i Initiative content

Valheim: Mistlands trailer verschijnt volgende week

Geplaatst: 19 november 2022 15:10

Wanneer je de wereld van Valheim al volledig hebt verkend dan ben je vast het lege en enge Mistlands gebied tegengekomen. Dit gebied wordt binnenkort bevolkt en volgende week krijgen we de eerste beelden van de Valheim: Mistlands update te zien.

Valheim heeft ondertussen al vijf miljoen exemplaren verkocht, maar alle content is door de meeste spelers al wel verkend. De Valheim: Heart & Home update en de update die grotten een weerwolven toevoegden is alweer een tijdje geleden. Er is echter goed nieuws, want de geanticipeerde Mistlands update krijgt over drie dagen een gameplaytrailer. We krijgen dan te zien welke nieuwe grondstoffen en monsters er in dit gebied te vinden zijn. De gigantische spinnenwebben die momenteel in Valheim te vinden zijn, geven al een idee. Eentje die mij totaal niet aanstaat.

Op 22 november om drie uur Nederlandse tijd kun je de onderstaande gameplaytrailer bekijken.

Trommel dus je vrienden op, want als je nog een save hebt die al een jaar oud is, dan moet je waarschijnlijk opnieuw beginnen. Laat in de reacties weten of je weer in Valheim duikt of dat de interesse onderhand is weggeëbd.

Valheim is nu ook te vinden op de Xbox-consoles. Voor de pc heb je toegang tot de game via Game Pass en Steam.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord