Veel nieuwe content naar CoD: MW3 en CoD: Warzone

Geplaatst:
Aangepast: 5 maart 2024 20:00

Het is bijna tijd voor Call of Duty Season 2 Reloaded. Deze mid-season update brengt een hele berg nieuwe content naar Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone.

In de Season 2 Reloaded update voor Call of Duty: Modern Warfare III en Warzone worden spelers getrakteerd op een scala aan nieuwe content. In Modern Warfare III is een van de hoogtepunten de geremasterde map Das Haus, die zich nu afspeelt bovenop een wolkenkrabber in de buurt van Highrise en spelers een nieuw en chaotisch strijdtoneel biedt. De toevoeging van het gametype Juggermosh, met op de Warhammer Space Marine geïnspireerde Juggernauts, voegt een nieuwe draai toe aan de multiplayer-ervaring. Bovendien laat de nieuwe Zombies-verhaalmissie spelers kennismaken met de raadselachtige Dark Aether Rift en de geduchte krijgsheer Keres.

Ondertussen wordt in Warzone het onderzoeksschip geïntroduceerd, een mobiel Point of Interest dat dynamische gameplay toevoegt aan de kustlijn van het eiland. De nieuwe Bunker Buster Killstreak en Portable Decontamination Station Field Upgrade bieden spelers strategische opties om een voordeel te behalen op het steeds veranderende slagveld van Verdansk. Met de introductie van twee nieuwe wapens hebben spelers nog meer keuzes om hun uitrusting aan te passen en zich aan te passen aan verschillende gevechtsscenario's.

Naast gameplay-updates brengt de Season 2 Reloaded-update een verscheidenheid aan nieuwe winkelaanbiedingen, waaronder bundels geïnspireerd op Warhammer 40.000, Godzilla x Kong en Dune. Deze bundels bieden niet alleen cosmetische toevoegingen, maar zijn ook gekoppeld aan limited-time evenementen en uitdagingen, waardoor spelers exclusieve beloningen kunnen verdienen.

Season 2 Reloaded mid-season update lanceert 6 maart in Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone op alle platformen.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 november 2023

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord