Verbod op Modern Warfare 2 toch niet haalbaar

Vandaag om middernacht is Call of Duty: Modern Warfare 2 officieel in Europa gelanceerd. Gisteren wilde CDA-kamerlid Joop Atsma de game nog verbieden. Nu de game overal al verkrijgbaar is, geeft het CDA toe dat het nu al te laat is voor een verbod.

Al deze commotie is ontstaan door een scène in Modern Warfare 2 waarin een groep terroristen op het vliegveld het vuur opent op burgers. Infinity Ward zegt zelf dat een verbod onzin is. De speler krijgt namelijk ook de mogelijkheid om de scène over te slaan. Ook is het spel natuurlijk niet voor niets als 18+ beoordeeld.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?