Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum Q1/Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Bethesda doet info over Starfield uit de doeken

Bethesda heeft meer achtergrondinformatie over Starfield vrijgegeven. In een nieuwe YouTube-serie deelt het Bethesda-personeel interessante details over het project.

Het bleef enkele jaren vrij stil rondom Starfield. Aan die stilte is dit jaar een einde gekomen. Tijdens de E3 kreeg Starfield eindelijk gameplaybeelden en een releasedatum. Ook nu is er weer wat informatie waar we onze tanden in kunnen zetten. In een YouTube-video genaamd 'Into the Starfield: The Endless Pursuit' horen we hoe de studio naar de toekomst van Starfield kijkt. Tevens krijgen we wat achtergrondinformatie over de ambities, passies en geschiedenis van de teams. Het blijft echter niet bij pratend personeel - ook concept art van de game komt langs. De video is ongeveer zeven minuten lang en hieronder te bekijken. Het lijkt erop dat we binnenkort nog meer informatie over Starfield kunnen verwachten. De komende maanden volgen er namelijk meer afleveringen van de Into the Starfield-serie.

Starfield komt naar de Xbox Series en pc op 22 november 2022.

BRON Bethesda

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?