Video: Dit is de carrièremodus in EA Sports FC 24

Geplaatst:

De FIFA-opvolger, genaamd EA Sports FC 24, is wederom een geliefde gamemodus rijker. Vandaag checken we wat de carrièremodus in de aankomende sportgame te bieden heeft.

Ondanks dat de carrièremodus al een tijdje tweede viool heeft moeten spelen achter de razendpopulaire Ultimate Team, blijft EA Sports de gamemodus terugbrengen. Dit jaar hopen ze middels een aantal verbeteringen fans een coachervaring voor te schotelen waar je u tegen zegt. Zowel de 'Manager Career' als de 'Player Career' keren terug. In de eerstgenoemde modus vervul je de rol van een voetbalcoach bij een professionele club. Je kunt je eigen coach aanmaken of je stapt in de schoenen van legendarische coaches, zoals die van Klopp, Pep en Ancelotti. Bekende speelstijlen, zoals 'Park the Bus' en 'Gegenpressing' maken een opkomst en spelers kunnen middels bestaande tactieken hun eigen strijdplan in elkaar knutselen. Je hoeft dit gelukkig niet alleen te doen. Dit jaar kun je diverse coaches aannemen die jou helpen met de vele verantwoordelijkheden. Daarnaast biedt EA Sports FC 24's carrièremodus meer opties om van tevoren je tactieken te plannen. Middels de nieuwe 'Training Plans' kun je net vóór de wedstrijddag je spelers scherp krijgen. Heb je vertrouwen in je team? Dan kan je via nieuwe cameramogelijkheden de wedstrijd lekker uitzitten. Je kunt het onderonsje bekijken vanuit de tribunes of langs de zijlijn.

Check hier gameplay van EA Sports FC 24.

EA SPORTS FC 24 heeft een releasedatum. De sportgame is beschikbaar vanaf 29 september voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: EA Sports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord