Virtual Console uitgebreid met 2 games

De Virtual Console van het Wii winkelkanaal is vandaag uitgebreid met twee klassiekers: Mega Man 3 en Phantasy Star IV: The End of the Millennium.

Mega Man 3 is afkomstig van de NES en te downloaden voor 500 punten.
Mega Man 3 is speelbaar met de Wiimote, de Classic Controller en GameCube controller.

Phantasy Star IV: The End of the Millennium is afkomstig van de SEGA Mega Drive en te downloaden voor 800 punten.
Phantasy Star IV: The End of the Millennium is speelbaar met de Wiimote, de Classic Controller en GameCube controller.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?