Virtual Console update

Het is vrijdag, dus dat betekent dat de catalogus van de Virtual Console en WiiWare van het bekende Nintendo kanaal weer wordt uitgebreid. Deze keer, tijdens het Hanabi Festival, twee titels voor de Virtual Console en twee nieuwe titels voor WiiWare.

Virtual Console

Titel: Dig-Dug (verscheen oorspronkelijk op de NES)
Punten: 600
Te spelen met Wiimote, classic controller en Gamecube controller

Titel: Bio Miracle Bokutte Upa (verscheen oorspronkelijk op de NES)
Punten: 600
Te spelen met Wiimote, classic controller en Gamecube controller

WiiWare

Titel: Critter Round-Up (Konami)
Punten: 1.000
Te spelen met Wiimote, max. 4 spelers offline multiplayer

Titel: MaBoShi: The Three Shape Arcade (Nintendo)
Punten: 800
Te spelen met de Wiimote, maximaal 3 spelers offline multiplayer, downloadbare DS-versie beschikbaar via de game zodat je het overal kan spelen en WiiConnect24 support zodat je herhalingen kan doorsturen naar al je vrienden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?