Wii Ware-weetjes

Eerder beweerde Nintendo dat er een beperking was op de grootte van Wii Ware-games; dat ze niet groter mochten zijn dan 40MB. Nu blijkt dit weer niet geheel te kloppen. Men prefereert wel kleinere games, maar er is geen sprake van een restrictie op de grootte die de games mogen hebben.

Het gerucht dat men per bedrijf maar één game per maand mag uitbrengen, blijkt ook niet helemaal te kloppen. Het is enkel iets wat men in overweging neemt op dit moment. Wanneer men het Wii Shop-kanaal namelijk zou overspoelen met games, zou de gamer door de bomen het bos niet meer zien.

Dat het budget per Wii Ware-game onder de 100.000 ligt, zal nog steeds kloppen en is ook nog steeds zeer weinig in deze tijd. Het blijkt nu wel dat weinig zeker is in Game-Roddel-Land, dus niks staat vast...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?