Wordt de schurk in Sea of Thieves: Season 13

Geplaatst: 9 juni 2024 20:55
-

Tijdens de Xbox Games Showcase kwam Sea of Thieves ook nog eventjes voorbij. Piraten zijn dan misschien geen schurken, maar in seizoen 13 wordt je opgeroepen om toch de schurk uit te hangen. Betreedt het slechte pad en neem de beloningen in ontvangst!

Sea of Thieves: Season 12 is bijna afgelopen en daardoor mag jij volgende maand al aan de slag met seizoen 13. Dit seizoen staat vooral in het teken van een nieuw World Event. Een krachtig en vooral kwaadaardig skelet is opgestaan en vaart met zijn goed uitgeruste schip over de zeeën. Jij kunt dit schip overnemen en op die manier toegang krijgen tot nieuwe Voyages. In de trailer zien we dit schip langsvaren en het oogt indrukwekkend.

De nieuwe update gaat live op 13 juli. Sea of Thieves is te spelen via de pc, Xbox consoles en PlayStation 5.

Bron: Xbox Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Ontwikkelaar:

Rare

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

20 maart 2018

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord