World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

World of Warcraft patch brengt grote veranderingen

De patch die binnenkort uit zal komen voor World of Warcraft, patch 3.1, zal volgens Blizzard voor een aantal grote veranderingen gaan zorgen. De aankondigingen hiervoor kwamen binnen via een aantal posts op het officiële forum van de game:

Veranderingen aan de verschillende klasses:
- Priest, Rogue, Shaman
- Warlock, Warrior, Druid
- Death Knight, Hunter, Mage, Paladin

De grootste reden voor de aanpassing is dat er wordt geprobeerd om meer evenwicht te brengen in de verschillende klassen, zodat de één bij voorbaat niet beter is dan de ander.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?