Xbox 360 versus PlayStation 3

De verkoop van de PlayStation 2 liegen er niet om en doen het altijd nog even goed. Kaz Hirai, CEO van Sony, ziet dit ook graag gebeuren met de PlayStation 3.

It's not fun for me replicating the PS2 numbers. I've seen that movie already. I want to try to see if we can exceed the PS2 numbers after nine years, otherwise why are we in this business?

Het heeft Sony PlayStation negen jaar gekost om daarmee 140 miljoen exemplaren te verkopen, waar de PlayStation One 102 miljoen stuks heeft verkocht sinds 1994.

Senior Vice President, Don Mattrick van Microsoft Xbox heeft zojuist aangegeven dat hij alles uit de kast gaat halen om de Xbox 360 te laten winnen van de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?