Xbox Live Crossplatforming nu tijdelijk gratis

Het is tijdelijk mogelijk om Xbox 360 games die cross-platform zijn met de PC, gratis te spelen. Je hebt daarvoor geen Xbox Live Gold-account nodig, maar alleen een gratis Xbox Live Silver-account.

Er zijn op dit moment maar drie cross-platform titels op de markt aanwezig. Lost Planet: Extreme Condition, Universe at War: Earth Assault en Shadowrun. Dit zijn alweer wat oudere titels. Of je voor de multiplayer optie in de laatste game geen Xbox Live Gold-account nodig hebt, betwijfel ik. Het gaat hier om een tijdelijke actie van Microsoft. Windows Live is sinds kort wel blijvend gratis, waardoor veel verwarring ontstond bij veel gamers.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?