God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Zo ziet Thor eruit in God of War: Ragnarök

De Noorse dondergod Thor gaat een flinke rol spelen in de nieuwe God of War-game. We krijgen alvast een voorproefje hoe hij eruit komt te zien.

Nee, het lijkt niet op Marvels design, dat kan ik je nu al vertellen. Deze versie van Thor staat een stuk dichterbij de mythologische en originele versie van de dondergod. Het is een flinke vent, met een bos ruig haar. De pens is ook zeer aanwezig, goed voor het koude weer zullen we maar zeggen. De iconische Mjölnir hamer is ook aanwezig in de handen van Thor. De tweet is afkomstig van het account van Raf Grassetti. Hij werkt als art director voor God of War: Ragnarök. De actiegame sloot gisteren de PlayStation Showcase 2021 af. Daar zagen we eindelijk gameplay van God of War: Ragnarök.

God of War: Ragnarök is beschikbaar in 2022 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. God of War: Ragnarök is onlangs uitgesteld.

BRON Raf Grassetti

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?