Zombies op je iPhone

Het kan niet ontgaan zijn dat de extra mode Nazi Zombies van Call of Duty: World at War al een spel op zichzelf was haast. Deze mode bleek zo populair dat Activision er nog 3 extra maps tegen aan gooide door middel van downloadbare content.

In opdracht van Activision ontwikkelde Ideaworks Game Studio een iPhone game gebaseerd op deze mode, Call Of Duty: World At War Zombies. De game is nu al verkrijgbaar en staat nu al bovenaan in de lijst van de top 10 iPhone games. Dus mocht je een iPhone hebben, dan is dit zeker een game die zijn centen waard is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?