Assassin's Creed III - The Hidden Secrets Pack

 • Ontwikkelaar Ubisoft
 • Eerste releasedatum 11 december 2012
 • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
 • Genre Actie , Avonturen
 • Gameliner score

Review: Assassin's Creed III - The Hidden Secrets Pack - Xbox 360

Zodra je Assassin's Creed III hebt uitgespeeld, is het lastig om het weer op te brengen die game weer eens een keer in je console te doen. Je hebt behoefte aan een nieuw verhaal en nieuwe missies.

onbekend

The Hidden Secrets Pack

Het Hidden Secrets Pack voegt een uur gameplay toe en staat, net zoals de komende DLC's, los van het verhaal op de disc. Het brengt je naar een Mayatempel waar een verborgen zwaard verroest is van het wachten om gevonden te worden en naar de woeste golven op zee. Een beetje jammer van deze laatste is dat we weer dezelfde soort missies op zee terug zien zoals we ze al kenden: vijandelijke sloepen tot zinken brengen.

Wanneer je de missies succesvol uitspeelt, krijg je nieuwe in-game wapens en nieuwe kostuums. Ook voor de multiplayer-fans van Assassin's Creed III is er wat bij, twee nieuwe outfits om je tegenstanders jaloers te maken.

onbekend

The Tyrrany of King Washington

Op 19 februari zal het eerste deel uitkomen van The Tyranny of King Washington. Dit is een nieuw verhaal in Assassin's Creed III waarin je de andere kant van de geschiedenis mee zal maken. Na dit deel zullen nog twee DLC's van The Tyrrany volgen.

Het eindoordeel van Koen van den Akker

Degenen die op zoek zijn naar uren nieuwe gameplay zullen teleurgesteld zijn met deze aankoop. Als je echter weer eens een uurtje wilt genieten van Connor die ondertussen misschien weer verdwenen was in je kast, dan is deze DLC, die ons warm maakt voor wat er komen gaat, wellicht wel iets voor jou.

 • Pluspunten
 • Reden om ACIII weer te spelen
 • Warmloper voor The Tyranny
 • Minpunten
 • Beetje kort
 • Zeemissies kennen we al
Gameliner Score
Voldoende

Community

Score
Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?