Game Over: S3, E28 - Nintendo Indie World, Lord of the Rings: Gollum & Unrecord

Het was weer een week vol nieuwe trailers en opmerkelijk nieuws. Een hele lading trailers kwamen voorbij tijdens Nintendo Indie World. Bram, Claudia en Evelien praten over hun highlights, en die zijn misschien niet wat je verwacht. Maar er was ook een trailer voor de game Unrecord. De vraag is alleen: is het een game? En als het een game is, wat betekent dat voor de toekomst van games? Daarnaast nog een opmerkelijke situatie rondom The Lord of the Rings: Gollum, je moet namelijk extra betalen om de elven taal in je game te krijgen. Genoeg om te bespreken weer en Bram, Claudia en Evelien hebben er ook genoeg over te zeggen.

Wil je de Game Over Podcast live bijwonen? Kom dan maandag om 20:00 langs op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?