The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Top 5: Bethesda Franchises

Het is weer tijd voor een nieuwe Top 5! Deze week draait het helemaal om Bethesda! Bram en Huub nemen daarom de beste Bethesda franchises met jullie door!

Bethesda heeft nou eenmaal een gigantisch aanbod aan geweldige IP's. De deal tussen Microsoft en ZeniMax Media is recentelijk afgerond en daarom dachten wij dat het een mooi moment was om te kijken naar de legacy van Bethesda. Bekijk hier de Top 5 aankomende PlayStation 5 games en hier de Top 5 aankomende Xbox Series X games.

Heb je genoten van de video? We zouden het op prijs stellen als je je abonneert op ons YouTube-kanaal en een like achterlaat!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?