Top 5: Horror games op Xbox Game Pass in 2023

Horror games zijn zeker niet voor iedereen weggelegd, maar voor de liefhebbers kunnen ze vaak niet eng genoeg zijn. Elk jaar worden er weer nieuwe games aan de lijst griezelgames toegevoegd en ook in 2023 zal dit niet anders zijn. Maar met zoveel engs om uit te kiezen is het soms lastig om te weten welke games de moeite waard zijn. Bram en Claudia, de één een grotere horror-liefhebber dan de ander, nemen de taak op zich om deze keuze wat makkelijker te maken. Ze hebben de vijf games op een rij gezet die jij als horrorfanaat zeker niet wil missen.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?