Video: Gameliner wenst je fijne feestdagen

Geplaatst: 24 december 2022 10:00

We blikken graag met jullie terug wat het jaar 2022 allemaal gebracht heeft. Het was een bewogen jaar, een jaar na corona. Heel veel dingen gingen weer door, zoals bijvoorbeeld gamescom. We waren daar weer sinds twee jaar afwezigheid ook weer aanwezig. Naast gamescom hadden we ook weer een Tokyo Game Show en was The Game Awards weer met publiek. Er zijn ook heel veel toffe games uitgekomen dit jaar. We hebben het druk gehad bij Gameliner. Zo hebben we heel veel content gemaakt, zoals bijna iedere dag een livestream, een wekelijkse podcast, nieuws en artikelen. Ook hebben we talloze reviews geschreven.

De decembermaand sluiten we traditiegetrouw af met de Gameliner Awards. Ook kun je weer ontzettend veel prijzen winnen. We nemen daarvan een aantal met je door in onderstaande video. Dus stem op je favoriete game van 2022 onderaan de video. In het nieuwe jaar gaan we bij de uitgever of het persbureau langs van de winnende game met de felbegeerde Gameliner Awards tombstone. Om kans te maken op één van de prijzen, ga naar ons Discord-kanaal en zet een emoji bij de prijs die je graag zou willen winnnen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wat is je favoriete game van het jaar 2022?
Wat is je favoriete game van het jaar 2022?
 • A Plague Tale: Requiem
  2%
 • Elden Ring
  48%
 • God of War: Ragnarök
  42%
 • Grounded
  1%
 • Horizon Forbidden West
  2%
 • Mario + Rabbids Sparks of Hope
  2%
 • Splatoon 3
  3%
 • Xenoblade Chronicles 3
  1%
Tussenstand na 274 stemmen
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord