De leukste mini-games

Videospelletjes bieden een interactiviteit die door geen enkel ander medium kan worden gereproduceerd. Daarom hebben ontwikkelaars er vaak plezier in verborgen minigames in hun spellen te verstoppen om nieuwsgierigen die 100% zoeken te feliciteren en te belonen.

Mini-games: de 10 beste mini-games (al dan niet verborgen) in een echt spel! Of het nu is om creativiteit aan te wakkeren, de kracht van een grafische engine te benutten of gewoon om een idee te gebruiken dat niet verder kwam dan de pre-productiefase en in het echte "normale" spel terechtkwam, minigames voegen een echte bonus toe. Hier zijn de beste voorbeelden!

onbekendBron: Pexels

Beste mini-game in een spel: De Squid Jump in Splatoon

De minigame Squid Jump, die verborgen zit in het spelletje Splatoon (de eerste van die naam, vóór het vervolg op Switch), is in feite de Nintendo-versie van "Doodle Jump". In deze mini-game moet je gewoon op het juiste moment springen om op het platform erboven te landen, zonder te slepen waar de verticale scrolling je te pakken krijgt! Een leuk minispelletje, waarmee je veel tijd kunt doden zonder het menu te hoeven verlaten!

Beste mini-game in een spel : Geometry Wars

De Geometry Wars mini-game was een echte release, waarin je speelde als een ruimteschip dat duizenden vijanden moest uitschakelen die aan de zijkanten van het scherm verschenen. Vandaag bestaat Geometry Wars op zowat elk platform, ook mobiel.

De beste minigames in een videogame

Na het sorteren van de beste games uit de geschiedenis (subjectief, natuurlijk), worden de criteria steeds minder om de miljarden videogames te rangschikken. Maar één die goed wordt gewaardeerd zijn de minigames. Zozeer zelfs dat hoesjes uit het PS1-PS2-tijdperk op de achterkant vermeldingen hadden staan als "minigames inside!"

Er zijn zelfs gevallen waarin de minigame in kwestie het echte spel bijna overschaduwde omdat het zo groot was. GWENT, uit The Witcher 3, is een perfect voorbeeld. Maar wist je daarvoor dat Call of Duty Black Ops of TES: Oblivion ze ook hadden?

Beste mini-game in een spel

De Saint's Row saga heeft heel wat leuke minigames opgeleverd, maar geen enkele wist zo te raken als deze "Insurance Fraud". Het doel van de minigame is bijzonder eenvoudig, je had maar een paar minuten om zoveel mogelijk schade aan je lichaam toe te brengen, zodat de verzekeringmaatschappij je zou vergoeden. Val van een helikopter op een vrachtwagen, bestuur je ragdoll-lichaam om weer onder de wielen van een andere auto te komen en je bent loopt binnen!

Beste online mini-games

Wil je de leukste online mini-games vinden? Dan kan je best een kijkje nemen op één van de top online casinos. Daar vind je de leukste spellen terug waar je ook nog eens leuke bonussen kan scoren. Deze multi-dimensie vol kleurrijke spannende spelletjes is een onuitputbare bron van puur amusement.

Beste mini-game in een spel: Pip Boy

Het laatste echte Fallout spel, voor Fallout 76, is Fallout 4. Deze laatste heeft enkele zeer populaire en toegankelijke minigames: de Pip watch games (ook toegankelijk via telefoon en computers in de spelwereld). Deze variëren van Donkey Kong tot Pitfall tot Space Invaders tot Pac-Man. Ideaal om een paar uurtjes weg te zijn uit de apocalyptische open wereld en te relaxen op minigames met de beste integratie van de wereld!

Beste mini-game in een spel: Tekken Ball

De Tekken Ball mini-game, die voor het eerst werd geïntroduceerd in Tekken 3, is al snel een speltype op zich geworden. Het vereist gewoon... Volleybal spelen.

BRON Partner
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?