Gamescom: Peter, Joost en Alex op de gamescom

We zijn gisteren met een kleine groep afgereisd naar de gamescom in Keulen. Natuurlijk hebben we daar behoorlijk wat foto's geschoten. Deze foto's willen we heel graag met jullie delen.

Aanstaande zaterdag reizen Yordi, Joost en ik opnieuw af naar de gamescom waar we nog meer vette foto's gaan schieten..

De volgende games hebben wij al exclusief gezien of gespeeld:
BioShock Infinite
Mortal Kombat
F.E.A.R. 3
Castlevania: Lords of Shadow
Fallout: New Vegas
Dragon Age 2
PES 2011
Donkey Kong Country Returns
F1 2010
Diablo 3
LEGO Universe
En nog veel meer...

Houd Gameliner in de gaten, want komende tijd kun je previews en gespeelds, maar ook specials enzovoorts verwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?