Highlights: Week 48 met Super Smash Bros. Ultimate, gratis games en Skyward Sword

Geplaatst:
Aangepast: 2 december 2018 13:53

Terwijl Bethesda bakken met kritiek over zich heen krijgt vanwege Fallout 76 en diens Collector’s Edition, Overkill's The Walking Dead direct in de budget bak eindigt, Netflix met Daredevil wederom de stekker uit een Marvel serie trekt en Fortnite de 200 miljoen geregistreerde spelers aantikt, zijn wij eindelijk aanbeland in de meest frivole maand van het jaar. Het is dan eindelijk december! Het is bijna nieuwe ronde nieuwe kansen, maar voordat dat zover is moeten wij nog vier weken doorploegen. Gelukkig niet zonder nieuws, want ook in week 48 was er weer genoeg. Wat dacht je bijvoorbeeld van de leak van Super Smash Bros. Ultimate, de Games With Gold van Xbox en de gelekte PS Plus line-up van Sony?

Bij aanvang van week 48 kwam er direct al wat sappigs naar buiten. In Mexico heeft een retailer namelijk de fout gemaakt om de pre-orders iets te vroeg de deur uit te sturen. Het gevolg daarvan is dat letterlijk de hele game op het internet staat. Mocht je dus spoiler free willen blijven, dan adviseren wij om YouTube, Reddit en andere Social Media nog even te mijden. Als je toch op Social Media zit, dan zie je waarschijnlijk ook meer dan genoeg van Red Dead Redemption 2 voorbij komen. De bèta van Red Dead Online is namelijk gelanceerd en vele gamers kruipen dan ook in de huid van hun doofstomme avatar om menig speler kapot te schieten in een van de online modi. Wil je meer weten over Red Dead Online? Dan adviseer ik je om even mijn preview van Red Dead Online omtrent de online modus te lezen

onbekend

Het is de eerste week van de maand en dat betekent natuurlijk slechts één ding. Gratis games! Xbox stelt je op dit moment in staat om Q.U.B.E. 2 en Dragon Age 2 binnen te halen. Vanaf 16 december voegen Never Alone en Mercenaries: Playground of Destruction zich daar aan toe. Ook PlayStation kwam met een gratis line-up, maar dat ging niet helemaal expres. De Russische afdeling was namelijk ietwat voorbarig met het posten van de video. Daarin zagen we het griezelige SOMA en de razendsnelle (en redelijk nieuwe) ONRUSH voorbij komen.

Deze week was er ook een lekker welles-nietes verhaaltje gaande. Gedurende een The Legend of Zelda-concert leek er namelijk gehint te worden naar een remaster van The Legend of Zelda: Skyward Sword. Het internet was er zeker van want Eiji Aonuma hintte daar zelf naar volgens velen. Nintendo vond dat het moest ophouden en verklaarde officieel dat Skyward Sword vooralsnog niet naar de Switch komt. Helaas!

onbekend

En dat was het alweer voor week 48. Zit jij al klaar voor je gratis games of baal je nog van het nieuws omtrent Skyward Sword. Volgende week zijn wij natuurlijk weer terug met het nieuws van week 49 waarin we waarschijnlijk flink wat Smash-nieuws krijgen. Die game verschijnt namelijk op 7 december! Mocht je spelen, dan wensen wij je veel plezier. Tot volgende week!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord