Winacties: Winnaar ModNation Racers prijsvraag

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Buiten is het momenteel verschrikkelijk heet, dat hebben we de afgelopen dagen allemaal gemerkt. Wat dat betreft is het eigenlijk veel lekkerder om op dit soort dagen aan het strand te zitten. Toch hebben jullie de afgelopen tijd massaal gereageerd op de prijsvraag waarbij je ModNation Racers voor de PlayStation 3 kon winnen.

Om kans te maken op de game, moest je een antwoord bedenken op de volgende opdracht:
Beschrijf onder dit artikel in het kort waarom jij denkt dat ModNation Racers een betere game is dan Mario Kart.

Over de winnaar van deze prijsvraag hebben we lang nagedacht, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor het antwoord van Wesz. Met zijn halve review over de game is hij de gelukkige winnaar van ModNation Racers voor de PlayStation 3. Gefeliciteerd! Stuur je adres nog even door naar prijsvraag@gameliner.nl, dan krijg je de game zo snel mogelijk thuisgestuurd!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer