Winacties: Winnaar ModNation Racers prijsvraag

Buiten is het momenteel verschrikkelijk heet, dat hebben we de afgelopen dagen allemaal gemerkt. Wat dat betreft is het eigenlijk veel lekkerder om op dit soort dagen aan het strand te zitten. Toch hebben jullie de afgelopen tijd massaal gereageerd op de prijsvraag waarbij je ModNation Racers voor de PlayStation 3 kon winnen.

Om kans te maken op de game, moest je een antwoord bedenken op de volgende opdracht:
Beschrijf onder dit artikel in het kort waarom jij denkt dat ModNation Racers een betere game is dan Mario Kart.

Over de winnaar van deze prijsvraag hebben we lang nagedacht, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor het antwoord van Wesz. Met zijn halve review over de game is hij de gelukkige winnaar van ModNation Racers voor de PlayStation 3. Gefeliciteerd! Stuur je adres nog even door naar prijsvraag@gameliner.nl, dan krijg je de game zo snel mogelijk thuisgestuurd!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?