505 Games presenteert eerste showcase

505 Games gaat haar debuut maken op het gebied van showcases. De uitgever presenteert namelijk haar allereerste digitale showcase genaamd de 505 Games Spring 2022 Showcase.

De show wordt gepresenteerd door ex-MTV host Patrice Bouédibéla. We gaan tijdens de 505 Games Spring 2022 Showcase nieuwe titels zien die worden uitgegeven door 505 Games. Wereldpremières horen daar natuurlijk bij, maar ook interviews met de ontwikkelaars verantwoordelijk voor de aankomende titels. Ook geeft 505 Games aan dat er een nieuwe game aankomt van een ontwikkelaar met een cultstatus. Wie deze betreffende ontwikkelaar is, is nog niet bekend.

Al nieuwsgierig? Je hoeft niet veel langer te wachten. Dinsdag 17 mei vindt de showcase plaats om 15:00 uur. Bekijk hier wat van onze content met betrekking tot 505 Games. Lees hier onze review van Control. Check hier onze review van Journey to the Savage Planet.

Op welke games hoop jij? Laat het ons weten in de comments.

BRON 505 Games

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?