505 Games presenteert eerste showcase

Geplaatst:

505 Games gaat haar debuut maken op het gebied van showcases. De uitgever presenteert namelijk haar allereerste digitale showcase genaamd de 505 Games Spring 2022 Showcase.

De show wordt gepresenteerd door ex-MTV host Patrice Bouédibéla. We gaan tijdens de 505 Games Spring 2022 Showcase nieuwe titels zien die worden uitgegeven door 505 Games. Wereldpremières horen daar natuurlijk bij, maar ook interviews met de ontwikkelaars verantwoordelijk voor de aankomende titels. Ook geeft 505 Games aan dat er een nieuwe game aankomt van een ontwikkelaar met een cultstatus. Wie deze betreffende ontwikkelaar is, is nog niet bekend.

Al nieuwsgierig? Je hoeft niet veel langer te wachten. Dinsdag 17 mei vindt de showcase plaats om 15:00 uur. Bekijk hier wat van onze content met betrekking tot 505 Games. Lees hier onze review van Control. Check hier onze review van Journey to the Savage Planet.

Op welke games hoop jij? Laat het ons weten in de comments.

Bron: 505 Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord