Activision Blizzard games toch Xbox Game Pass Day One release

Geplaatst:
Aangepast: 21 februari 2024 10:46

In een interview met Game File laat Phil Spencer, CEO van Microsoft Gaming, het achterste van zijn tong zien. In een openhartig gesprek laat "Big Daddy" Phil weten dat het nog altijd de intentie is om toekomstige Activision Blizzard-games toch als Xbox Game Pass Day One release uit te brengen.

Na de acquisitie van Activision Blizzard, waarvoor Microsoft zo'n 69 biljoen dollar heeft moeten lappen, is het nog altijd de vraag wanneer die Activision Blizzard-games nou op Game Pass komen te verschijnen. Alhoewel het nog altijd akelig stil is rondom Call of Duty, is er nu wel het nieuws dat Diablo 4 eind maart naar de Xbox Game Pass-service komt. Het is echter de intentie om het volledige portfolio van de recente aanwinst naar Game Pass te brengen. Dat niet alleen, alle nieuwe games afkomstig van Activision Blizzard moeten op Day One beschikbaar zijn via Xbox Game Pass. Dat is echter allemaal nog toekomstmuziek, maar wel iets om naar uit te kijken voor pc-, Cloud- en console-spelers. Tevens gaat Spencer in het interview in op het massa ontslag binnen de Microsoft Gaming-divisie, de economische kopzorgen en toekomstplannen voor consoles.

Call of Duty Xbox Game Pass

Meer lezen over Xbox Game Pass? Check dan hier alle games die eind februari aan de Xbox Game Pass-service worden toegevoegd!

Bron: Game File
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 november 2023

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord