Activision komt met nieuwe racegame

De Engelse website CVG is er via een Britse leeftijdclassificatiedienst de game Blood Drive op het spoor gekomen. De game verscheen onlangs ook al op de website van Amazone.

Blood Drive kun je vergelijken met Twisted Metal alleen iets minder overdreven. Op motoren moet je anderen op de baan afschieten. Ook is het mogelijk online tegen elkaar op te nemen.

De game zou moeten uitkomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en moet volgend najaar verschijnen. Activision heeft de game nog niet officieel aangekondigd en zegt geen commentaar te willen geven aan ons.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?