Dissidia: Final Fantasy

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Amerikaanse releasedatum voor Dissidia: Final Fantasy

Dissidia: Final Fantasy doet iets nieuws. De game is namelijk een fighter, in plaats van een RPG. In de game is het mogelijk om je favoriete Final Fantasy karakters van alle games met elkaar te laten vechten. Er bestaan nog wel een paar RPG-elementen.

Er is vandaag een Amerikaanse releasedatum bekendgemaakt voor deze game. 31 augustus zal hij in de Amerikaanse winkelrekken komen te staan. Blijf Gameliner in de gaten houden. De Europese releasedatum zal namelijk in de komende weken komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?