Dissidia: Final Fantasy

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Eerste beelden van Summons voor Dissidia: Final Fantasy

Square-Enix heeft een hele reeks aan Final Fantasy-games op de markt gebracht, en binnenkort kunnen we weer een nieuwe Final Fantasy game verwachten, namelijk Summons voor Dessidia: Final Fantasy. Het betreft hier een vecht-game, waarbij de hoofdpersonages uit Final Fantasy-reeks opgetrommeld worden om tegen elkaar te vechten in dit Kindom Hearts-achtige stijltje. Hierbij worden wapens, magie, quick-time events en diverse andere vecht elementen aan het slagveld toegevoegd.

In het onderstaande filmpje kun je zien hoe Summons aanwezig zijn in deze game en hoe Ifrit worden opgeroepen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?