Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dissidia: Final Fantasy

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Episch gevecht in trailer Dissidia: Final Fantasy

Dat Square Enix het tegenwoordig druk heeft werd eerder vandaag al gemeld, maar is nu nogmaals bevestigd. Er is een nieuwe trailer van het spel Dissidia: Final Fantasy uitgekomen waarin de protagonist Cloud Strife het tegen een bekend personage opneemt. Sephiroth, de steeds maar terugkerende schurk uit de franchise maakt ook in de video het leven van Cloud zuur.

Dissidia: Final Fantasy zal op 18 december in Japan uitkomen voor de Sony PlayStation Portable. Het spel zal waarschijnlijk een aantal maanden later in Amerika en wellicht ook Europa verschijnen, maar hier bestaat geen zekerheid over.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?