Angry Birds vliegt de AppStore uit!

De ontwikkelaars van Angry Birds en Rovio's, bevestigen dat het spel Angry Birds, voor de Android telefoons, afgelopen weekend (tussen vrijdag en zondag) maar liefst 2 miljoen keer gedownload (dus gekocht) is!

De game, waarin de speler vogels op varkens moet gooien, was eerst uitgebracht in de AppStore in december 2009.

De uitgave op de Android, die volgens Rovio de eerste dag al 1 miljoen keer verkocht werd, heeft reclame, maar is wel gratis.

Dit doen ze, omdat bètaalde apps niet goed lopen op Android. De volgende update, zal een bètaalde versie worden, zonder reclame. Aldus de ontwikkelaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?