Ape Escape compatibele met PlayStation Move

De eerste Ape Escape-game voor de PlayStation 3 wordt compatibel met de PlayStation Move. De PlayStation Move zal dan fungeren als net, waarmee je de irritante aapjes moet vangen in het net.

Takamitsy Iijima, Senior game-designer heeft tijdens de CEDEC uitgelegd dat het idee was om de speler de jager te laten zijn.

De game krijgt de naam Fure! Fure! Ape Escape mee en moet eind dit jaar in Japan verschijnen. Of de game ook naar Europa komt is nog niet officieel bevestigd door Sony.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?