Apex Legends-spelers woedend over Battle Pass veranderingen

Geplaatst: 9 juli 2024 11:50
-

Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment hebben de woede van de Apex Legends-spelers op de hals gehaald, vanwege het aanpassen van het Battle Pass-systeem. Spoiler-alert: het gaat allemaal veel meer geld kosten.

Twee grote veranderingen staan op de planning voor de Apex Legends Battle Pass. Om te beginnen wordt de content in tweeën gesplit - in plaats van één Battle Pass met 110 tiers, worden er twee Battle Passes met elk 60 tiers uitgebracht. Ondanks dat dit een simpele deelsom is, verwachten EA en Respawn dat de spelers twee keer zo veel betalen. Per 60-tier Battle Pass moet je namelijk een tientje cash schuiven. Ja, winkelketen Apex Legends gaat alleen nog maar echt geld aannemen. De in-game betaaleenheid - waar spelers jarenlang voor hebben gegrind en die voorheen werd gebruikt om de Battle Pass te kunnen kopen - wordt niet meer geaccepteerd als een rendabele manier om de Battle Pass te verschaffen. Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing, maar via socials laten de fans zich negatief uit over de aankomende veranderingen. Spelers dreigen de game te verwijderen en nooit meer te spelen, tenzij EA en Respawn tot inkeer komen.

Apex Legends is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: EA
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Ontwikkelaar:

Respawn Entertainment

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

5 februari 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord