Army of Two: The 40th Day krijgt in april DLC

Geplaatst: 25 februari 2010 11:46
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Zojuist heeft EA Montreal aangekondigd dat de shooter, Army of Two: The 40th Day DLC gaat krijgen voor Xbox LIVE en PlayStation Network. Deze DLC bevat een nieuw campaign map pack, welke de naam Chapters of the Chosen gaat meekrijgen.

In deze uitbreiding krijg je informatie tot je, welke ervoor zorgt dat de invasie van 40th Day Initiative-leger afgestopt wordt. Niets is meer wat het lijkt en Salem en Rios kunnen alleen nog op elkaar vertrouwen. De DLC is voor 800 MS Points of $9,99 verkrijgbaar vanaf 1 april.

Army of Two: The 40th Day is het vervolg op de eerste Army of Two en is een shooter die vooral geschikt is om samen met je vrienden in co-op te spelen. Baan je een weg door verschillende landschappen en bedenk samen tactieken om de vijand steeds een stapje voor te zijn. De game is verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Sony PSP en Xbox 360.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer