Asmussen: 'Geen Motion Control voor God of War 3'

Geplaatst: 28 januari 2010 11:37
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

In een interview met website NowGamer heeft Stig Asmussen, van ontwikkelaar Santa Monica Studios, aangegeven dat er wel gesproken is over de mogelijkheden om de motion controller te gebruiken, voor de game God of War 3 op de PlayStation 3. Maar dit hebben ze toch maar niet gedaan om de volgende reden:

Je bent meer dan twintig uur bezig met God of War 3, dan is het zwiepen van zo'n controller beste intensief, en dat zal zeker de gameplay doen verpesten.

Het grootste probleem is dat het gebruik maken van motion controler niet werkt voor epische games, want daarbij ben je teveel tijd om je te focusses wat er op het TV-scherm gebeurd. Motion controller zou wel geschikt zijn voor meer arcade achtige titels.

God of War 3 moet op 19 maart gaan verschijnen van dit jaar en is exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 3.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer