Awesomenauts-ontwikkelaars keren terug voor onafgemaakte game Nubs!

-

Een aantal ontwikkelaars van het Nederlandse Ronimo Games, de makers van Awesomenauts, hebben de handen ineengeslagen om een onafgemaakte Ronimo-game af te maken.

Na het faillissement van Ronimo Games, de makers van Awesomenauts, zijn vier voormalige leden—waaronder CEO Olivier Thijssen—terug met een nieuwe studio, genaamd Rangatang. Hun eerste missie? Het voltooien van Nubs!, een project dat Ronimo halverwege de ontwikkeling moest staken. Nubs!, oorspronkelijk een complexe top-down brawler, wordt nu herwerkt met een kleiner team en meer gefocuste gameplay. In plaats van een uitgestrekte wereld bevat Nubs nu kleinere arena's met rondes-gebaseerde competitie, met als doel de competitieve geest van games zoals Awesomenauts te vangen. Rangatang werkt hiervoor samen met het Belgische Glowfish Interactive, wiens expertise in Unity helpt om Nubs! af te maken. Samen streven de teams ernaar om een game te leveren die toegankelijk is, maar toch diep competitief, in de hoop een toegewijde fanbase op te bouwen.

Hopelijk krijgen we binnenkort meer te zien van Nubs.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nubs!

Ontwikkelaar:

Rangatang

Uitgever:

-

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord